nlc.hu
Sztárok

A Mestercukrász második évada

Június 20-tól jön a Mestercukrász második évada

Június 20-tól minden hétköznap este újra a Mestercukrászoké a főszerep az RTL Klubon. A gasztroreality házigazdája ezúttal is Liptai Claudia lesz.

A Mestercukrász új évadában 24 játékos próbálja megolvasztani a szigorú zsűri szívét, de a fináléban ismét csak ketten küzdhetnek meg az ötmillió forintos fődíjért és a Mestercukrász címért.

Mestercukrász

Fotó: Sajtóklub

A versenyzőket ezúttal is mindennap komoly szakmai kihívások várják, legyen szó égetett tésztáról, bonbon- vagy éppen fagyikészítésről, de feladat lesz egy közkedvelt koktél újragondolása is sütemény formájában. Az idő most is a játékosok ellen fog dolgozni: a közös sütések alkalmával a séfek továbbra is veszedelmes tempót diktálnak majd! Újdonságként csapatversenyek is nehezítik a játékot – sosem látott feszültséget teremtve ezzel a konyhában!

A Mestercukrász versenyzőinek munkáját ezúttal is az előző évadban már megismert, háromtagú zsűri bírálja el. A műsorvezető Liptai Claudia cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. Juhos József mestercukrász ezúttal sem fogja cukormázba burkolni a kritikát, és a versenyzőknek Enzsöl Balázs cukrászséfet sem lesz egyszerű tortalapra kenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top