nlc.hu
Sztárok

Ő Rúzsa Magdi férje

Rúzsa Magdi először volt kettesben a férjével a gyerekei születése óta – fotó

Minden időt ötösben töltenek, de most elszöktek romantikázni.

Február elején adott életet hármas ikreinek Rúzsa Magdi, aki azóta már a munkába is belevetette magát. Korábban elmondta, sok segítsége van, az egész családot bevonja a gyerekek nevelésébe, így marad ideje a karrierjére is. Az énekesnő ritkán mutatja meg a férjét, ám most kivételt tett: a babák születése óta először randiztak.

„Azt mondták, fáradtnak tűnünk… Szóval megpattantunk egy vacsorára. Feldobtuk a papírsárkányunkat” – írta a képhez Rúzsa Magdi, aki hashtagben hozzátette, hogy töltődnek egy kicsit a férjével. 

Nem csoda, hogy a friss szülők fáradtnak tűnnek, hiszen három kisbaba gondozása nem könnyű feladat. „Pihenni persze most még nincs idő, háromóránként etetjük a babákat, úgyhogy nem nagyon alszunk… Nyilván mindenki fáradt, a férjem is rengeteget segít, úgyhogy nem egyszerű. De tisztában vagyunk vele, hogy ez egy ilyen időszak, mindenkinek nehéz, nyilván, de ugyanakkor olyan sok szeretetet kapunk, hogy senki sem panaszkodik az erőltetett tempó miatt” – mondta korábban Magdi.

Rúzsa Magdi

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top