nlc.hu
Sztárok

Kánya Kata frizuraváltása

Szőkéről barnára váltott a 68 éves Kánya Kata, remekül áll neki az új hajszín

A kortalan híresség úgy érzi, most újra visszakapta önmagát.

Kánya Kata 68 évesen sem fél megújulni, legyen szőke, barna, fekete: minden hajszínt stílusosan tud viselni. A színésznő, aki jó ideje sikeres üzletasszony most bebizonyította, hogy idősebb korban is remek választás lehet a barna szín – írja a legfrissebb BEST magazin.

Kánya Kata

Kánya Kata szőkén 2020-ban, és immár barnán (Forrás: BEST – címlap)

„Valaha ilyen volt az eredeti hajszínem is, úgyhogy szerettem volna visszatérni az eredeti, természetes tónusomhoz. (…) Elegem lett, hogy mindenki szőkére festeti a haját, mondván, a világos szín fiatalít. Egy időben én is bedőltem ennek a sztereotípiának, de aztán rájöttem, hogy ez téves felvetés. (…) Megöregedni mindig sikertörténet, pláne méltósággal” – mondta.

Kánya Kata fiatalkorától fogva kaméleonként változtatja a külsejét. Nem csoda, hogy minden hajszínt a magáénak érez. A vöröset kivéve. „Világéletemben szerettem a változatosságot. (…) Általában évente többször változtatok a színén, szeretek kísérletezni” – árulta el.

Bár a színek tekintetében folyton megújul, a félhosszú fazonhoz már jó ideje ragaszkodik. „Egy bizonyos kor fölött nem előnyös a feneket verdeső hajzuhatag, legalábbis én inkább rövidpárti vagyok. Pontosabban félhosszú, ugyanis azt rengetegféleképpen lehet viselni” – magyarázta.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Kiemelt kép forrása: @kanya_kata / Instagram

Olvass még Kánya Katáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top