nlc.hu
Sztárok

Frohner Fecó trükkje A Konyhafőnökben

Frohner Fecó mindenkit átvert A Konyhafőnökben

Bevetett egy trükköt a sztárfodrász, még a zsűri is mosolygott ezen.

A Konyhafőnök csütörtöki adásában – amelyben Rácz Jenő alaposan kiosztotta a halfilézése miatt a versenyzőjét, Ádámot – a második, egyben utolsó pontszerző feladatban karamellás süteményeket várt a zsűri a csapatoktól. Karamellás tortával, francia krémessel és karamellás créme brulee-vel lehetett pontot szerezni.

Frohner Fecó

Ravaszkodott egy kicsit a kékekkel szemben Frohner Fecó – Fotó: Sajtóklub

A csapatok recepteket kaptak, ami mentőövet jelentett a második feladat teljesítéséhez. A pirosak azonban nem örülhettek sokáig: a kék csapat ugyanis – előnyét kihasználva – begyűjthette az ellenfél puskáit. Frohner Fecó azonban bevetett egy ravasz trükköt Istvánék ellen.

Kárpáti Rebeka exe mindenkit átvert, csínnyel járt túl az ellenfelei eszén. “Ha fogom és farzsebbe helyezem a receptúrát, akkor nem lesz azzal semmi baj. Jöhet az István keresgélni, azzal még időt is vesztenek. Nincs ezzel semmi baj, nekünk kell a pont” – indokolta utólag a ravaszkodását a kamerák előtt “tortás Fecó”.

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top