nlc.hu
Sztárok

Rubint Rella 18 évesen

Elsőre egészen biztos, hogy nem ismered fel ezen a fotón Rubint Rellát

A 25 éves Rubint Rella nemrég mondta ki a boldogító igent. Mutatjuk, hogy festett 18 évesen.

Rubint Réka unokahúga, Rubint Rella sikeres influenszerként, fitnesz instruktorként vált ismertté. Rella a saját bevallása szerint mindig arra törekedett, hogy a szakmájában minél rétegesebb tudással rendelkezzen. Ennek érdekében szerezte meg az élelmiszermérnöki diplomát, és kezdte meg a tanulmányait a Semmelweis Egyetem táplálkozástudományi szakán. 

Rella Rubint Rékával még 2015-ben

Rubint Rella 18 évesen. (Fotó: Nagy Zoltán/solwee)

„Ahhoz, hogy a munkámban is kiteljesedhessek, az IWI három tanfolyamát végeztem el: csoport fitness instruktori, fitness instruktori, illetve sporttáplálkozás és táplálék kiegészítés. 2019-ben az év legjobb új edzője, 2018-ban a Joy díjat nyertem el” – írja a saját weboldalán. 

Az elmúlt időszakban esküvőjére készült, tanul és fitneszversenyen is indult.

Éppen ezért az utóbbi pár hónapja felkészüléssel telt: a fitneszedző ugyanis úgy döntött, megméretteti magát egy fitneszversenyen, ami nagyon sok áldozattal járt. Élete első versenyén be is zsebelt egy arany és egy ezüstérmet, ám nem állt meg ennyinél: pár nappal ezelőtt újabb megmérettetésen indult, ahol szintén nagyon jó eredménnyel zárt.

Május végén házasodott össze Rella és Novothny Soma. Az életmódtanácsadó, influenszer, fitneszedző és Cipruson játszó focista párja az inárcsi Levendula majorban mondta ki a boldogító igent.

25 éves fitneszedző egy testhez simuló, csipkés, a karoknál és a lábaknál áttetsző menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top