nlc.hu
Sztárok

Sydney van den Bosch a reakciókról

Sydney van den Bosch: Megkönnyebbülés volt, hogy elmondhattam

Sydney van den Bosch rengeteg pozitív visszajelzést kapott, miután nyilvánosság elé állt a melleltávolító műtétjének hírével.

Megkönnyebbült, hogy elmondhatta történetét Sydney van den Bosch. A TV2 Szerencsekerekének háziasszonya nemrég mesélt arról, hogy szervezetében megtalálták a BRCA-génmutációt, a szülőktől öröklött genetikai hibát, amely megemeli a rákos betegség kialakulásának kockázatát már fiatal korban, ezért úgy döntött, mindkét mellét eltávolíttatja.

Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch, forrás: Mokka – videó

Hihetetlen, hogy mennyi pozitív visszajelzést kaptam és mennyi ember ment el miattam szűrővizsgálatokra már ilyen rövid idő alatt is” – nyilatkozta a Blikknek Sydney, aki szerint a kommunikáció egyben terápia is.

A 26 éves modell szerint fontos, hogy akinél felismerték a problémát, az időben lépjen, még mielőtt ténylegesen bekopogtat a baj. Sydney a jövőben aktivistaként segítené felhívni a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top