nlc.hu
Sztárok

Kisfiúval bővül Dudás Mikiék családja

Kiderült Dudás Mikiék második gyermekének a neme

Már tudni, hogy kisöcsit vagy kishugit kap Nara.

Dudás Miki és felesége, Szigligeti Ivett vasárnap megtartották a babanemváró bulit, így kiderült, milyen nemű lesz a második gyermekük – szúrta ki a Bors a modell és szépségkirálynő közösségi oldalán. A házaspárnak már van egy kislánya, Nara, aki 2019 márciusában jött a világra.

Dudás Miki

Kislányuk után most kisfiuk lesz Dudás Mikiéknek – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

Mint a nemváró bulin készült videóból kiderül (az ominózus videót ITT láthatod), kisfiút vár a világbajnok kajakos és párja. Miután kipukkasztották a lufit, és kihullott belőle a kisfiúra utaló kék konfetti, Szigligeti Ivett a férje nyakába ugrott az örömében, Dudás Miki pedig csak annyit mondott mosolyogva, hogy “Úristen!“, és viccesen a kezébe temette a fejét.

A Nyerő Páros 5. évadában megismert Dudás Miki és párja, Szigligeti Ivett április végén jelentették be az újabb gyermekáldást. A várandós modell és influenszer nemrég arról beszélt, hogy a terhessége eleje nem volt túl kellemes: “Reggeltől estig rosszul voltam, bár voltak szerencsésebb napok, amikor csak reggel gyötört a rosszullét“.

Még több várandós sztár az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top