nlc.hu
Sztárok

Visszavonul MÁZS és elhagyja Magyarországot

Visszavonul a színészettől Mészáros Árpád Zsolt, sőt Olaszországban kezd új életet

Úgy döntött, abbahagyja a színészetet MÁZS.

Visszavonul a színészettől Mészáros Árpád Zsolt és elköltözik Magyarországról. A színművész és családja Olaszországban kezd új életet. Döntésének okairól a Mokkában mesélt.

MÁZS

35 év után új életet kezd MÁZS- Forrás: TV2 / Mokka – videó

Igazából ez egy szelektáció volt az agyamban. Számot kellett vetnem magammal, hogy mi is van még hátra az életemből. Közel 50 éves vagyok, több mint 30 éve vagyok a pályán, mint színházi ember. (…) Eljátszottam nagyon sok szerepet. (…) Nagyon sokat kaptam, de azt gondolom, hogy egy kapcsolat is el tud fáradni. Évek óta nem nagyon úgy éreztem már magam az Operettszínházban, ahogy valamilyen szinten megérdemeltem volna ennyi év után. És én azt gondoltam, hogy ha elfáradt ez az egész dolog, és nem tudnak úgy bennem gondolkodni, mint amilyen szívvel és amilyen erővel én gondolkodom a színházban és abban a fajta Thália oltárán letett eskünkben, akkor azt gondolom, nem érdemes. Nem fogom bizonygatni minden percben azt, hogy én hogy tudok énekelni, hogy tudok színészkedni, és milyen kolegiális vagyok esetleg egy munkafolyamat alatt. Azt gondolom, hogy milyen egy társulat, azt meghatározzák nagyon a személyek. (…) Azt gondolom, kell egy kis pihenő “ – vallotta be MÁZS.

Az új életéről a következőket árulta el a színész: “Bibiónéban családi barátainkkal, hárman összeálltunk és vásároltunk egy üzlethelyiséget, ahol szeretnénk magyar éttermet. Megmutatni a magyar gasztronómiát, magyar kultúrát, magyar folklórt. Mindig is az volt a gyerekkori álmom, hogy megtanuljak halászni. (…) És megpróbálom tartalmasan eltölteni az életemet. Hogy ha hívnak, akkor természetesen fogok jönni, de már nem mindenáron fogom bebizonyíttatni magamat“.

Olvass még Mészáros Árpád Zsoltról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top