nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó első tévés szereplése

Nádai Anikó így festett első tévés szereplésekor

Nádai Anikó az elmúlt 10 évben az RTL klub egyik legfontosabb női műsorvezetője lett.

Nem a Való Világ volt Nádai Anikó első tévés szereplése. Csak kevesen emlékeznek rá, de volt olyan év, amikor az RTL Klubon A királynő című műsorban választották meg Magyarország legszebb hölgyeit. 2008-ban ebbe a versenybe jelentkezett Nádai Anikó, de csak egy évvel később jutott el a döntőig, ekkor a Miss Earth Hungary résztvevőjeként láthatták A királynő nézői az RTL Klubon. Néhány hónappal később indult el a Való Világ negyedik évada, a villába Anikó is beköltözött.

Nádai Anikó első tévés szereplésekor

Nádai Anikó az RTL Klub A királynő című szépségverseny döntőjében, 2009-ben (Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence)

A Való Világot nem nyerte meg, de a következő széria háttérműsorának házigazdája már ő lett. Ezt követte az Éjjel-Nappal Budapest, a Farm, a Hungary’s Got Talent, a Házasodna a gazda, az Anikó Show és a többi nagy sikerű produkció. Amikor egy, az nlc-nek adott interjúban kollégánk megkérdezte, hogy ennyi év után zavarja-e, amikor még mindig ÉNB, vagy VV Anikónak nevezik, így válaszolt: „Engem ez sosem zavart, én a mai napig azt mondom, hogy ezeknek a műsoroknak köszönhetek mindent. Ez is az életem része, hiszen megmutatja, honnan indultam és hova tartok. Egy idő után viszont azért dolgozik az ember, hogy ezeket elhagyja, és ne csak így ismerjék meg az emberek, hanem letegyen valamit az asztalra, amitől kicsit másképp fognak ránézni.”

Nádai Anikó első tévés szereplésekor

(Fotó: Birton Szabolcs/solwee)

Hamarosan megszületik Nádai Anikó második gyermeke, a műsorvezető a Reggeliből is elbúcsúzott a nézőktől, egy ideig nem lesz képernyőn, most már csak a babára koncentrál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top