nlc.hu
Sztárok

Drogproblémáiról vallott Felcser Máté

„Teljesen összezavarodott az elmém” – 23 éven át drogozott a Punnany Massif énekese

Drogproblémáiról vallott az egyik legsikeresebb magyar zenész.

Csak most derült ki, hogy komoly gondokkal küzdött a Punnany Massif énekese. Családi problémákon kívül komoly függőség is megkeserítette Felcser Máté életét. Mindezek ahhoz vezettek, hogy a zenekar 4 éve egyetlen új szerzeményt sem adott ki.

Felcser Máté

Felcser Máté először beszélt a 23 évig tartó függőségéről – Fotó: MTI/Filep István

Az énekes bevallotta a Márkó és Barna síkideg című podcastben – amit a Blikk szemlézett -, hogy 17 éves kora óta folyamatosan alkohol-, és drogproblémákkal küzdött. Emiatt teljesen elhomályosodott az elméje, semmit nem tudott befejezni abból, amit elkezdett.

Egy idő után beszakad a tudatod. Teljesen összezavarodott az elmém idő közben, nagyon sok évről beszélünk” – mesélte Felcser, aki mára teljesen leállt a szerekkel. Egy koncertje utáni többnapos buli végén jött rá: ha ebben a robotpilóta üzemmódban éli az életét, az pillanatok alatt véget ér majd.

Elmondása szerint sok helyről kap támogatást, szakemberekhez jár, de a legfontosabb volt szembenézni a hibáival és megszeretni önmagát.

Még több sztárvallomás a függőségről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top