nlc.hu
Sztárok

Molnár Tamás 4 éve józan

Molnár Tamás 4 éve józan, lemondott a drogokról és az alkoholról az énekes

Molnár Tamás ma már büszke arra, hogy teljesen el tudott szakadni az éjszakai élettől.

Molnár Tamás fiatalon ismert lett, korán megtapasztalta a zenész szakma árnyoldalát. Akkoriban úgy érezte, mindent megtehet, féktelenül bulizott és sem az alkoholt, sem a drogokat nem vetette meg. Négy évvel ezelőtt úgy döntött, leszámol a tivornyázással, mert rájött, hogy a függősége miatt eltaszította magától azokat az embereket, akiket igazán szeret. Erről az évfordulóról a közösségi oldalán is megemlékezett.

„2017 szeptemberében be kellett látnom:
– Szenvedélybeteg vagyok és segítségre van szükségem.
– Nem az életről mondok le azzal, ha az éjszakákat nappalokra cserélem, épp ellenkezőleg.
– Se az ital, de a drogok sem okoznak valódi örömöt, vigaszt és a kényszereim alól is csak pillanatokra szabadítanak fel, cserébe az egyre gyakoribb szorongásaim és a depresszió csak nyomnak le a mélybe.
– Nem lett sokkal több !igazi! barátom fekete öves szórakozóként, viszont elvesztettem többet, miközben a családomtól is egyre távolabb kerültem. Büszke vagyok arra, hogy volt bennem elég bátorság és kitartás ahhoz, hogy változtassak az életemen és arra is, hogy ma elmondhatom, már 4 éve józan vagyok” – vallott őszintén az Instagramon Molnár Tamás, akinek a párja, Cinthya Dictator is sokat segített az elmúlt években.

Függőség a sztárvilágban:

molnár tamás

Molnár Tamás (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top