nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior szerencsejáték-függősége

100 millió forintot kaszinózott el L.L. Junior – függőségéről vallott az énekes

A rapper ma már semmit sem bán. Állítja, az apai ösztönök gyógyították meg.

Először beszélt szenvedélybetegségéről L.L. Junior. Az énekes az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor péntek esti adásában mesél kendőzetlenül arról, hogyan vesztett el a kaszinókban házat, telket és kocsit alig huszonévesen – írja a legfrissebb Story magazin.

L.L. Junior

A problémái elől mindig a játékba menekült L.L. Junior

Egyszerűen beszippantott, és élveztem” – jelentette ki. A rapper elismeri: utólag mindig szidta magát, de az adott pillanatban nem érdekelte, mennyit veszít. „A szerencsejáték-függőség sokkal durvább, mint bármilyen más drog vagy alkohol, mert ez nem a testedet támadja meg. (…) Ez mentálisan sulykolja, hogy játsszál, játsszál!” – árulta el L.L. Junior, akinek nemrég született meg a kislánya.

A rappernek egy igazi sokkhatás kellett, hogy leálljon a szerencsejátékkal, ez pedig édesapja halála volt. „Nem sokkal utána ráadásul azt is megtudtam, hogy útban van az első fiam, Lacika, és egy csapásra megváltozott minden. Az érzés, hogy édesapa leszek, valami elképesztő energiát és felelősségtudatot adott, és egyik napról a másikra leálltam” – vallotta be.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még L.L. Juniorról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top