nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior sok időt tölt fiával

L.L. Junior: „Voltak durva pillanatok, amikor sírtunk együtt sokat”

Az énekes terápiaként tekint az elmúlt hónapokra. Mostanra sikerült valamelyest feldolgoznia a családjával kisfia elvesztését.

Lassan egy éve vesztette életét egy tragikus balesetben L.L. Junior kisfia, Dávidka. Az énekesnek és családjának mostanra valamelyest sikerült feldolgozni a tragédiát. A baleset óta L.L. Junior és nagyobbik fia elválaszthatatlanok. Lacika most ballagott el az óvodából, a nyár nagy részét az édesapjával tölti.

„Voltak durva pillanatok, amikor sírtunk együtt sokat” – mesélte a Tények Plusznak L.L. Junior. Az énekes megjegyezte, fiával sokat beszélnek az öccséről. Azt mondják neki, hogy Dávidka a mennybe ment. Lacika mostanra elfogadta, feldolgozta, ami történt. 

L.L. Junior és Lacika közel állnak egymáshoz (Fotó: Instagram)

L.L. Junior és Lacika közel állnak egymáshoz (Fotó: Instagram)

A tavaly történt tragédia után megromlott L.L. Junior és volt párja, Hopp Csilla viszonya. Az énekes elhozta az édesanyjától Lacikát, de hamar belátta, hogy a fiúnak az a legjobb, ha mindkét szülő szeretetéből kap, harmonikus és boldog életet él. 

L.L. Junior terápiaként tekint az elmúlt hónapokra és már várja kislánya születését. Körtvélyessy Kinga szeptember végére várja az énekessel közös gyermeküket.

Olvass még többet L.L. Juniorról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top