TV-sztárok

L. L. Junior ismét apa lesz: „Közel Dávidka születésnapjához van kiírva a babánk”

Sokat gondolkozott azon, megossza-e ezt a hírt, végül L.L. Junior egy szép üzenettel tudatta: ismét apa lesz.

L. L. Junior a saját köveitővel osztotta meg a hírt, hogy ismét apa lesz, és két óra alatt 12 ezren osztoztak vele az örömében. A zenész elárulta, a fiának már elmondta, hogy hamarosan testvére születik, és Lacika már nagyon várja a kistestvért. 

L.L. Junior és Lacika közel állnak egymáshoz (Fotó: Instagram)

L.L. Junior és Lacika közel állnak egymáshoz (Fotó: Instagram)

Az itt látható ultrahang kép mellé ezt írta: 

„Táncoló tappancsok. Sokat gondolkodtam ezen, hogy megosszam-e ezt hírt veletek, mert olyan különleges isteni csoda ez az életünkben, hogy először csak a közeli hozzátartozóinkkal, családunkkal és barátainkkal osztottuk meg, elbújva a média és a közvélemény elől. De keresztény emberként kötelességem tudatni veletek, hogy Isten létezik és Isten jó. Életünk legszomorúbb időszaka után mutatja az utat, nem engedi el a kezünket és gyermekáldással ajándékozott meg minket! Biztos, hogy nem véletlen, hogy közel Dávidka születésnapjához van kiírva a babánk… Kinga csodás anyuka lesz és Lacika nagyon várja már a kistestvérét. »Egy napon letörlök majd minden könnyet a szemedről« Jelenések 21:3-4 »És soha semmi nem választhat el téged többé szeretetemtől« Róma 8:38-39”

L.L. Junior sok időt tölt a fiával, akivel az utóbbi időben is sok közös képet megosztott, amelyekért a követők mindig odáig vannak. Nemrég a zenész még csak annyit árult el, szeretne végre új életet kezdeni.

„Sok volt ez a tavalyi év… Annyi rossz dolog, tragédia történt, hogy egysze­rűen azt éreztem, el akarok bújni a világ elől. Próbáltam erős maradni, dolgoztam, koncerteztem, tartottam a kapcsolatot a barátaimmal, de éreztem, hogy egy kis elvonulásra van szükségem. Valami újra vágytam, új környezetre. A régi lakás sok olyan dologra emlékeztetett, amit nem akartam. A költözés terápia számomra. Új év, új ház, új élet, erre van szükségem” – mondta a Blikknek L.L. Junior, aki feleségével Törökbálinton vásárolt házat. A pár elhalasztotta az esküvőjét is, amit idénre terveztek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top