nlc.hu
Sztárok

Szabó Ádám a párjáról

„Visszakövettem, és elindult a lavina” – Szabó Ádámra az Instagramon talált rá a szerelem

Fél évet várt, mire megmutatta kedvesét a közösségi oldalán.

Fél éve talált rá a szerelem Szabó Ádámra, azóta is boldogságban telnek mindennapjai a kisgyermekes Bernivel. A Sztárban Sztár 7. évadának győztese a Reggeliben részletesen mesélt a megismerkedésükről.

Szabó Ádám

Szabó Ádám és Berni szerelme már fél éve tart – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Most már beértünk abba az időbe, hogy tényleg meg lehet osztani, most már komolyabb a dolog. Eddig olyan ismerkedési fázisban voltunk, de most már hál’Istennek ki van mondva, hogy ő a barátnőm, és akkor szeretjük egymást. És akkor úgy gondoltam, hogy mindenképpen mutassuk meg országnak-világnak. Mert az előző kapcsolatomban volt egy csomó ilyen-olyan dolog, amik a szakításban nagyon nagy port kavartak, és  ezt szerettem volna ezzel így elkerülni. Ha esetleg valamikor szétmennénk, akkor ne ugyanez legyen” – vallotta be az énekes, aki szerint legalább fél évnek el kell telnie a párkapcsolatában, mire bemutatja kedvesét a közösségi oldalán.

Nem szabad rögtön belemenni és mutogatni” – tette hozzá Szabó Ádám, aki arról mesélt, hogy a közösségi médiában ismerte meg Bernit. “Egy Insta-story-mra reagált, és akkor én megláttam a sok ember közül, mert ő nagyon szembetűnő volt. Görgettem, és rögtön kiszúrtam. (…) Be voltam már neki követve és akkor megvolt ez a kölcsönös vonzalom. Visszakövettem és elindult a lavina” – mesélte a megismerkedésük körülményeiről.

Arra a kérdésre, hogy nem félt-e egy rajongóval összejönni, Szabó Ádám elárulta, hogy Berni nem tudott róla semmit, még azt sem, hogy énekes. “Semmit nem tudott rólam, a Curtisszel volt egy közös képünk, és az ő kisfiával, Doncsival. Tényleg nem tudta, hogy mivel foglalkozom. Szimpatikus voltam neki. Meglátott a képen és bekövetett, és így indult” – mesélte.

Olvass még Szabó Ádámról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top