nlc.hu
Sztárok

Pintér Tenya új videoklipje és visszavonulása a celebléttől

Hivatalos: Pintér Tenya nem celeb többé

Egy lovaglós videoklip azért még belefért, de visszavonul és színházi ember lesz.
Pintér Tenya

Pintér Tenya nemrég tudatosan elhatározta, hogy visszavonul a celebélettől, és csak lovas színházával foglalkozik innentől kezdve – hangzott el az RTL Klub Reggeli műsorában, ahol a nemrég megjelent A világ vadlova című legújabb videoklipjét is megmutatták; a dal amúgy egy népdal feldolgozása. A klipben nem túl meglepő módon Tenya lóháton vágtat Budapesten.

Elhangzott még az is, hogy Tenya a jogi kart a színészetért otthagyó lánya szerint pont úgy néz ki (mármint Tenya), mint a Vaják, azaz a lengyel regénysorozat alapján készült videojáték-sorozat alapján készült Netflix-sorozatban Henry Cavill. Nekünk nem tisztünk állást foglalni, tegyétek meg helyettünk ti! Így néz ki Tenya A világ vadlova (metaforikus) címszereplőjeként:

…és így néz ki Henry Cavill Vajákként:

Egyébként tényleg Tenya énekel a klipben, ezt a tudását egy ideje már beépíti előadásaiba is. Az RTL Klub műsorvezetői szerint mindenesetre „nagyon minőségi cucc lett”, ami jó hír, mert Tenya a Netflix-sorozatok és a Marvel-filmek képi világát szerette volna megidézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top