nlc.hu
Sztárok

Sámán Durek és a norvég hercegnő eljegyzése

Eljegyezte a norvég hercegnőt Sámán Durek

Gwyneth Paltrow exsámánja és az angyalsuttogó hercegnő egybekelnek.

Eljegyezte az 50 éves Márta Lujza norvég hercegnőt Durek Verrett, másnéven Sámán Durek, aki több híres színész guruja – írja a Telex. Például az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow színésznő sámánjaként is dolgozott. (A sámánokat egyébként nem ér kinevetni, lehet, hogy te is az vagy!) Márta Lujzától sem áll távol az ezotéria: hisz az alternatív terápiákban és az angyalokkal kommunikál, vagyis ezt állítja. Még könyveket is ír erről.

Durek Verrett

Sámán Durek (fotó: Rodin Eckenroth/Getty Images)

A norvég hercegnőnek előző házasságából már van három lánya. Ari Behn íróval 2016-ban váltak el, a volt férje 2019 decemberében öngyilkos lett – emlékeztet a portál. Márta Lujza korábban lemondott hivatalos címeiről és kötelességeiről, úgy döntött, inkább civil életet fog élni. Az öröklési sorrendben a negyedik helyen áll.

Őfelsége, a király és őfelsége, a királynő a legszívélyesebb gratulációjukat küldik, és minden jót kívánnak nekik a jövőben

– közölte a Norvég Királyi Ház. Mit mondhatnánk? Sok boldogságot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top