nlc.hu
Sztárok

Erdei Zsolt a kamasz fiáról

Erdei Zsolt megküzd a kamasz fiával: „Volt idő, hogy rendszeresen hívtak az iskolájából”

Az egykori ökölvívó mindent megtesz a fiáért, de sokat vitatkoznak.

Erdei Zsolt viszonya rendeződni látszik kamasz fiával, ám voltak súrlódásaik az elmúlt évek során. Az egykori ökölvívó a Story magazinnak mesélt a gyerekei neveléséről és a velük való kapcsolatáról. 

„Lekopogom, mintha már-már csillapodna a kettőnk közötti balhé. Volt idő, hogy rendszeresen hívtak az iskolájából hol a viselkedése, hol a rossz jegyei miatt, és bár mindig megvédtem, otthon fejmosást kapott. Lehet, ennek gyümölcse kezd beérni, de inkább nem kiabálom el. Rendszeresen megyek érte, mert lekéste a vonatot vagy az utolsó buszt. 0–24 órás sofőr lettem, mármint az övé és a haverjaié. Múltkor is kérdi a fiam este tizenegykor, hogy mostam-e. Visszakérdeztem: »Lehoztad reggel a szennyesed?«, azt válaszolta, hogy nem, mire én: »Akkor így hogyan mostam volna?!«. Aztán meg erősködött, hogy azt akarja felvenni másnap, ami a szennyesben van, segítsek. Mondom, jó, berakom a gépbe, de ezúttal neki kell kiteregetnie, mert muszáj volt lefeküdnöm, egész nap rohangáltam, mint a mérgezett egér – amire csak húzta a száját. Ilyen ez a kamaszkor, a belemet kidolgozom azért, hogy meglegyen mindene, új cipője, zsebpénze, programozhasson és utazhasson nyáron. És mit kapok cserébe? Egy grimaszt” – részletezte a lapnak Erdei Zsolt.

További részletek a ma megjelent magazinban:

Story - címlap

Story – címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top