nlc.hu
Sztárok

Liu Shaoang szerelmes

A jégen esett szerelembe a kétszeres olimpiai bajnok, Liu Shaoang

Megmutatta csodaszép szerelmét a gyorskorcsolyázó, Liu Shaoang.

Liu Shaoang fejét „hazai pályán”, vagyis a jégcsarnokon belül csavarta el a bájos Latincic Lídia – írja a Blikk. A rövidpályás gyorskorcsolyázó és a gyönyörű szinkronkorcsolyázó idén egyaránt pályafutása alighanem legnagyobb sikerét érte el, ráadásul közben egymásra is találtak.

Liu kedvese a szinkronkorcsolya-válogatott tagjaként – eddigi legnagyobb sikerét elérve – nyolcadik helyen végzett a vébén.

A 24 éves Shaoang jóval zárkózottabb, mint szintén olimpiai bajnok testvére, Liu Shaolin Sándor. Óvja a magánéletét a nyilvánosságtól.

„Már ránk fér a lazítás, nagyon vágyom, hogy kipihenjem a sikeres szezont. Mindenképpen a tengerentúl az úti cél, és azt remélem, hogy nemcsak fizikailag, de szellemileg, spirituálisan is sikerül feltöltődni” – mondta a nyaralást megelőzően Shaoang.

A tavaszi rövidpályás világbajnokság után a tengerentúlról már közösen is posztoltak fotót. A szezon végeztével a New York-i Sohóban sétáltak kéz a kézben, és a mexikói Tulum egyik varázslatos barlangjából is mindketten jelentkeztek oldalukon, számol be róla a lap.

Liu Shaoang

Liu Shaoang ünnepel, miután megnyerte a montreali rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokság férfi 1000 méteres döntőjét 2022. április 10-én.
MTI/EPA/Andre Pichette

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top