nlc.hu
Sztárok

Friss hírek Bodrogi Gyula állapotáról

„Majd belehalok, annyira féltem” – Bodrogi Gyula állapotáról vallott a színművész párja

Már otthon gyógyul Bodrogi Gyula, párja 24 órás felügyeletben van a 88 éves színész mellett.

A Bors az otthonában látogatta meg Bodrogi Gyulát, aki nemrég kétszer is kórházba került, de a gyors orvosi ellátásnak köszönhetően ma már sokkal jobban van.

Bodrogi Gyula

24 órás felügyelet alatt áll Bodrogi Gyula – Fotó: Sajtószoba

Gyógyulok. A kezelések mellett nincs más dolgom, mint pihenni és regenerálódni. (…) Olvasok, tévézek, próbálok egyre többet menni, kicsit tréningezek, és jár hozzám egy masszőr. (…) Ha a Jóisten segít, ameddig csak lehet, addig csinálom a dolgom. (…) Ha egy helyben ülök, teljesen egészségesnek érzem magam. Egy dolgot leszámítva, hogy bottal járok. (…) Ha a bal lábamra lépek, a csípőm környéke sajog. Nem tudjuk, mi okozhatja” – árulta el az állapotáról a Nemzet Színésze.

Bodrogi Gyula párja, Angéla a nap 24 órájában el sem mozdul a színész mellől. Nagyon megviselték az elmúlt napok. “Ha kettőt köhint, azonnal ugrok, hogy mi baj lehet. (…) Óriási fejlődésen ment keresztül az állapota. Eleinte nyitható-csukható, utána sima járókerettel, és most már csak bottal megy, de ezt is el akarja dobni, de majd belehalok, annyira féltem” – nyilatkozta a bulvárlapnak Angéla.

Olvass még Bogdrogi Gyuláról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top