nlc.hu
Sztárok

Zaklatták gyerekként Császár Elődöt

Édesapja barátja zaklatta gyerekként Császár Elődöt

Császár Előd még gyerek volt, amikor férfi közeledett hozzá.

Császár Előd a Világtalálkozó című műsor vendége volt, ahol súlyos titokról rántotta le a leplet. A zenész arról beszélt, hogy gyerekként felnőtt férfiak zaklatták, az egyik ráadásul az édesapja barátja volt.

Császár Előd

Fotó: Fülöp Dániel / Central Médiacsoport / Central

„Az egyik apám nagyon jó barátja volt, akit jómagam istenítettem. Emlékszem, egy nap átmentem hozzá, és A híd túl messze van című filmet néztük. Közben kiderült, hogy apámék nem jönnek, menjek haza. És akkor mondta ez az illető, hogy mindjárt hív nekem egy taxit, de előtte esetleg nem akarok-e szexfilmet nézni – tízéves voltam, rávágtam, hogy már hogyne szeretnék! És úgy intézte a dolgokat, hogy míg én a fotelban ültem, egyszer csak letolt nadrággal megállt előttem, és kérte, hogy csináljam azt, amit a néni a tévében. Mire mondtam, hogy nem, és hogy hívja a taxit” – árulta el a műsorban Császár Előd, aki nem merte elmondani otthon, hogy mi történt. 

Otthon nem mondtam el apámnak, mit tett a barátja, mert tudtam, hogy megölné

Nem ez volt azonban az egyedüli eset, amikor egy idősebb férfi közeledett hozzá. „Egy újságíró – aki amúgy már nem él – felcsábított magához. Utalásokat tett, majd odajött hozzám, átkarolta a vállam, és adott egy puszit a fejem búbjára. És akkor mondtam, hogy na, akkor én most megyek, és nagyon gyorsan el is húztam a csíkot” – emlékezett vissza a zenész, aki hozzátette, hogy fel tudta dolgozni az őt ért traumát, de sokan sajnos nem képesek erre és egész életükben hordozzák ezt a terhet. 

A teljes adást itt meghallgathatod:

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top