nlc.hu
Sztárok

Gálvölgyi János fiatal éveiről

Gálvölgyi Jánost eleinte nem a színészi pálya, hanem az ismertség vonzotta

Azt is elárulta, mit tanácsol a mai fiataloknak.

Az ATV Húzós podcast e heti vendége Gálvölgyi János. A színművész Rónai Egonnak mesélt a színházról, paródiáról, televízióról, csalódásokról, nagy sikerekről, a boldog házasság titkáról és lányairól is.

Szerinte neki könnyebb volt ismert és elismert színésszé válni, mivel nagyon fiatalon bekerült a médiába és megismerte a közönség. Állítása szerint akkoriban jobb világ volt, hiszen egy csatorna volt, ha oda bekerült az ember, jó eséllyel híres lett. Régen több tévéjáték készült, ami által színészként lehettek ismertek, nem a magánéletükkel vagy celebként. Azt tanácsolja a fiatal pályatársainak, hogy vállaljanak el mindent, amire felkérik őket, mert akkor fogják megismerni a színpadon, ha ismerik a képernyőről. Ma már a képernyő által könnyebben jutnak film- és színházi szerepekhez is.

gálvölgyi jános húzós

Fotó: ATV

Ahogy a beszélgetésből kiderült, fiatalon nem a színészi pálya, hanem az azzal járó ismertség vonzotta. „Ma már, hogy ismert vagyok, nem izgalmas számomra. De a legelején engem jobban hajtott a pályánál az, hogy én legyek a Gálvölgyi. A színészetből akkor azt láttam, hogy megy az utcán egy színész, akit mindenki ismer, tisztel. Arról, hogy mi van mögötte, fogalmam sem volt. Hogy annak mennyi szöveget kell tanulnia, hogy esténként gyomorgörccsel megy fel a színpadra, hogy megalázza a rendező. Akkor ezekből még semmit nem tudtam, csak az emberek kíváncsiságát láttam egy híres ember iránt. Ez vonzott” – mondta Gálvölgyi János.  

A teljes beszélgetés péntek estétől látható az ATV Youtube csatornáján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top