nlc.hu
Sztárok

Lola bokszolni jár stresszlevezetésként

„Azt mondta, csapkodjuk ki azt a sok-sok elfojtott dühöt” – bokszolni küldte Lolát a pszichológusa

Legújabb videoklipje kapcsán mesélt az új hobbijáról.

Lola hatéves kora énekel, és már 16 évesen bekerült a köztudatba. Ugyan az elmúlt időszakban kevesebbet lehetett róla hallani – csak annyit, hogy szakítottak párjával –, most az RTL Klub Reggeliben elmesélte, mik történtek vele mostanában. Például nagyon élvezi az új munkáját, a műsorvezetést, és két év után kijött egy új videoklipje is.

Lola

Lola a RTL Reggeliben

Emellett beszélt arról is, hogy új sportba kezdett, méghozzá bokszolni jár, ahova a pszichológusa küldte el. 

„Amikor elkezdtem bokszolni, volt, aki azt mondta, hogy ez mennyire agresszív és férfias leszel tőle, és mi történik a testeddel – kezdte az énekesnő. – Egyébként izmosodtam és fogytam nagyon sokat. Ha egy ilyen sportot választasz, akkor az a mentális képességeidet összerakja és annyira tudsz majd koncentrálni. Határozott leszel, szervezett leszel. Nekem ez kellett. Engem egyébként a pszichológusom küldött el bokszolni. Azt mondta, az a sok-sok elfojtott düh, ami mindenkiben megvan, a stressz, azt csapkodjuk ki. Háromszor, négyszer járok hetente és nagyon élvezem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top