nlc.hu
Sztárok

Shakira és Gerard Piqué szakítása

Újabb részletek derültek ki Shakira és Piqué szakításáról

Az énekesnő azon volt, hogy megmentse a házasságát, de a férje nem volt nyitott a békülésre.

Pár napja jelentette be Shakira, hogy futballista férjével, Gerard Piquével 11 év együttélés után különválnak. Mivel a párnak van két közös gyermeke, a 9 éves Milan és a 11 éves Sasha, ezért igyekeznek jó kapcsolatban maradni. 

Shakira és Gerard Piqué

Shakira és Gerard Piqué (Fotó: Getty Images)

A szakítás óta először jelentek meg együtt egy eseményen, méghozzá Milan baseball meccsén. A kamerák természetesen egyből rájuk irányultak és jól látszik, hogy az énekesnő igyekezett csak a fiára koncentrálni, míg Piqué tartotta a távolságot és exétől jóval odébb foglalt helyet. 

Eközben újabb részletek derültek ki a szakításról: állítólag a kolumbiai énekesnő kétszer is megpróbálta helyrehozni a házasságát, de a Barcelona focistája erre már nem volt nyitott – írja a The Sun

„Piqué már egy ideje el akart válni, de Shakira nem – mondta Lorena Vazquez újságíró. – Nem tudom pontosan megmondani, hogy Piqué milyen kapcsolatban van ezzel a lánnyal, de azt tudom, hogy Shakirának ez nem esett jól.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top