nlc.hu
Sztárok

Dalban üzen Shakira Gerard Piquének

„Sokat edzel, de agyra is gyúrhatnál kicsit” – dalban üzen Shakira Gerard Piquének

Nem nehéz kitalálni, hogy az énekesnő legújabb dalát kinek címezte.

Több mint féléve annak, hogy kiderült, az énekesnő és a focista külön utakon folytatják. Gerard Piqué azóta már tovább is lépett, már a nyáron arról szóltak a hírek, hogy az egyik beosztottjával randizik.

Az elmúlt időszak érthető módon nagyon megviselte Shakirát, aki most egy új dalban olvas be volt szerelmének. A számban, amit az énekesnő az egyik leghíresebb argentin producerrel, Bizarrappel készített, többek között az alábbi szöveg hangzik el:

Elcserélted a Ferrarit egy Twingóra. Elcserélted a Rolexet egy Casióra. Túl gyors a tempó, lassíts. Sokat edzel, de agyra is gyúrhatnál kicsit 

A dal közzététele után gyakorlatilag rögtön felrobbant az internet: jelenleg több mint 70 millió megtekintésnél jár a videó YouTube-on, Shakira Instagram posztja alá pedig már több százezer komment érkezett, többek között Lionel Messi felesége, Antonela Roccuzzo is támogató üzenetet küldött neki.

A dal akkora sikert aratott, hogy Piqué közösségi oldalát máris ellepték a Shakira rajongók, valaki azt írta: „Úgy fognak rád emlékezni, hogy te voltál Shakira exe.”

Shakira a cannes-i filmfesztiválon

Fotó: Mustafa Yalcin/Anadolu Agency via Getty Images)

(via BorsOnline)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top