nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök: megvannak a döntősök

A Konyhafőnök: patakokban folyt a könny, de megvannak a döntősök

Kialakult a hatos mezőny.

Sorsdöntő pillanatához érkezett A Konyhafőnök, a pénteki adásban kiderült ugyanis, ki az a hat versenyző, aki séfkabátra cserélheti kötényét és a Döntőben megküzdhet A Konyhafőnök címért és a 10 millió forintos nyereményért.

Ez a legendák évada, így egy újabb sztárvendég érkezett a stúdióba Zalatnay Sarolta személyében. Az első feladatban Bárkányi Evelin teljesített a legjobban, így ő az előző nap győztese, Vajda Luca mellett máris döntősnek mondhatta magát és a galéria biztonságából szemlélhette a további eseményeket.

A Konyhafőnök hatos mezőnye

(Fotó: Sajtóklub)

A versenyzőknek Enzsöl Balázzsal, a Mestercukrász – Az édesszájú Konyhafőnök zsűritagjával kellett szimultán dolgozni és egy desszertet elkészíteni. A rendkívül nehéz feladat után Petykó Istvánnak kellett a döntő kapujában elhagyni a versenyt. Ezzel kialakult az a hatosfogat, akik a jövő héten immár séfkabátban megküzdhetnek A Konyhafőnök címért.

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top