nlc.hu
Sztárok

Gábor esett ki a Mestercukrászból

Megvannak a Mestercukrász dobogósai, megható szavakkal búcsúztak a kiesőtől

Elérkeztünk a Mestercukrász versenyében a fináléhoz, megvan, ki az első három helyezett, és az is, ki nem fért már fel a dobogóra.
Gábor esett ki a Mestercukrászból

Egy rendhagyó adás keretein belül megszületett, kik álhatnak fel a Mestercukrász versenyének dobogójára, az eredményen pedig egyik szemünk sírt, a másik nevetett. A top 3-nak ugyanis nagyon tudtunk örülni, hiszen Rebi, Roxi és Szabi mehetett tovább egy nagyon komoly küzdelem után.

A kiesőt, Gábort viszont hihetetlenül sajnáltuk, ahogy a séfek is. Ők döntöttek egyedül egyébként a versenyzők sorsáról, miután Liptai Claudiának családi okok miatt ki kellett hagynia a felvételt.  Joci és Balázs séfek azonban nemcsak, hogy profin levezették a műsort – az első fordulóban csokiszobor, a másodikban pedig Joci séf kápiás monodesszertje volt a feladat –, de hihetetlen empátiával búcsúztatták a távozó Gábort. „Ha készülne rólad egy előtte és utána videófilm, szerintem nem ismernél magadra. Nemcsak tudást szereztél, hanem a személyiséged is megváltozott – kezdte Balázs séf. –Abból a kis nyavalygós fiúból lett egy magabiztos cukrászséf-jelölt. Mindketten büszkék vagyunk rád.”

„Gábor, ünnepellek”– tette hozzá a másik zsűritag, majd mindketten megölelték a negyedik helyezettet. Arra biztatták, hogy menjen tovább ezen az úton, semmiképpen se adja fel. Gábornak egyébként tervei vannak a sütéssel: olyan cukrászatot tervez nyitni, ahol kiélheti a „művészeti hajlamait” is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top