nlc.hu
Sztárok

Kásás Tamás 11 éve vonult vissza

Meglepődsz, mivel tölti idejét az egykori vízilabdázó, Kásás Tamás

Kásás Tamás 12 éve vonult vissza, a sportoló nagy népszerűségnek örvendett a hölgyek körében.
Mi lett vele: Kásás Tamás

Kásás Tamás 11 éve vonult vissza, magánéletéről nem sok mindent tudni. Az egykori vízilabdázó következő hónapban ünnepli a 46. születésnapját.

Már hatévesen kezdett el sportolni, 2000-ben, 24 esztendősen nyert először olimpiai aranyat a csapatával, majd 2004-ben és 2008-ban is.

2011-ben búcsúzott a válogatottságtól, de 2012-ben még tagja volt a londoni olimpián az ötödik helyezett vízilabda-válogatottnak. Akkor annak örült, hogy soha többet nem kell edzésre járnia. Az utolsó években saját elmondása szerint már nem élvezte úgy a sportot, mint azelőtt.

Az olimpiai bajnok még mindig keresi az útját, erről a Best magazinnak mesélt korábban. Szerencsésnek tartja magát, hogy ezt megteheti hiszen anyagilag nem szorul rá, hogy dolgozzon.

“Rengeteget olvasok, sok podcastot hallgatok, sok dolog érdekel az élet különböző területeiről,
és még azt próbálom kitalálni, hogy az így szerzett tudást hogyan és milyen területen tudnám majd kamatoztatni” – mondta Kásás Tamás.

2021 áprilisában a magyarock.hu-nak adott interjújában arra a kérdésre, miben változott az elmúlt 10 évben a következőt válaszolta:

„A tudatosságban. Sokkal szélesebb spektrumon szemlélem a világot magam körül. Sokkal éhesebb vagyok az új információkra, hogy mi van a dolgok hátterében, a mélyén. Soha nem szerettem az ilyen felszínes bohóckodást, beszélgetéseket. Persze, mikor vízilabdáztam és fiatalabb voltam, akkor nekem is voltak efféle interjúim, de egyre jobban érdekelnek a világ, az élet dolgai. Régebben is olvasgattam Buddháról szóló könyveket, már akkor el voltak ültetve a spirituális énemnek a magvai, de ezt elnyomta a vízilabdás, holott az csak egy szerep volt” – mondta Kásás Tamás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top