nlc.hu
Sztárok
VV Leo nagyon megjárta a szteroidozással

VV Leo majdnem belehalt a szteroidhasználatba: „Konkrétan leállt a májam”

Súlyos állapotba került az exvillalakóból lett természetfilm-rendező.

Fél évig volt kórházban, miután leállt a mája, és majdnem meghalt Nagy Zsolt Leo. Szteroidok okozták a bajt, a szer szedése kis híján az életét követelte. Kálváriájáról a Reggeliben mesélt az egykori villalakóból lett természetfilm-rendező.

VV Leo

Szteroidok okozták VV Leo súlyos betegségét – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Elmondása szerint mindig kicsinek érezte magát, a 85 kilós testsúlyt akarta elérni edzéssel. Ez azonban sehogy sem jött össze, ezért nyúlt a szteroidokhoz, aminek következtében leállt a mája. Mindez több mint 10 éve történt, és szerencsére sikerült felépülnie. Azóta teljesen egészségesen él, nem dohányzik és egyáltalán nem fogyaszt alkoholt. A bűvös 85 kilóról pedig továbbra sem tudott lemondani.

Bevallotta, neki gyengébb a mája, és eleve nem lett volna szabad ilyet szednie. “Konkrétan leáll a májam” – mesélte a 47 éves VV Leo, a tünetekről pedig elmondta, hogy besárgult és nagyon viszketett a bőre.

Bementem a kórházba, ahol azt mondták, hogy ne is menjek sehova. (…) Két-három nap eltelt, és éreztem, hogy belül is kezdek lerobbanni. Már gyenge voltam, a közérzetem is rossz volt. (…) Volt olyan pillanat, mikor feküdtem a kórházban és nyomtam a gombot, hogy jöjjenek segíteni, hogy bármit csinálhatnak velem, csak szűnjön meg ez a szitu. (…) Az volt az egyetlen szerencsém, hogy annyira egészséges életet éltem, hogy nem halt el az összes sejt, és vissza tudott épülni, csak ez baromi lassú” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top