nlc.hu
Sztárok

10 milliós csalásért elítélték Frabatót, a mágust

10 milliót csalt ki egy nőtől Frabato, felfüggesztett börtönre ítélték a mágust

A Frabato néven ismert mágust, Fischl Andrást csalás miatt felfüggesztett börtönre ítélték.
A Frabato néven ismert mágust Fischl András Az RTL Klub Reggeli - Csak csajok című műsorában 2012.08.09-én

Egy nő több mint tíz évvel ezelőtt naivan rábízta a pénzét Fischl Andrásra, ismertebb nevén Frabatóra, a magát mestermágusnak tituláló férfira, de az összeget sosem kapta vissza – írja a Blikk.

A nő elmondása szerint a válása után kapott 10 millió forintot odaadta a mágusnak, aki azt ígérte, „megpörgeti” a pénzt, és rövid időn belül jóval többet kap vissza. Erre azonban sosem került sor, ráadásul papírt sem írtak a megállapodásról.

A szerény körülmények között élő nőt később az albérletéből is kitették. Kétségbeesésében üzenetekkel, hívásokkal bombázta a mágust, majd elkezdett Frabato stúdiójához járni. Ám őt ítélték él zaklatásért, megrovást kapott.

Frabato ellen 2020 januárjában emeltek vádat csalás miatt. Az ügyben 2021-ben első fokon, majd 2022 márciusban másodfokon is ítélet született.

A bíróság bűnösnek mondta ki Frabatót csalás bűntette miatt, amiért egy év börtönbüntetésre ítélték két év hat hónapra felfüggesztve, valamint 300 ezer forint pénzbüntetést szabtak ki rá.

Ezzel azonban még nem kapta vissza a pénzét a nő, a mágus ugyanis azt állítja, 107 ezer forint a havi bevétele, és a nő tudomása szerint semmi nincs a nevén. Így a pénzét legfeljebb polgári peres úton szerezhetné vissza Frabatótól, aki korábban azt mondta, részben miatta választották meg Donald Trumpot.

(Kiemelt kép: Sajtóklub/Bársony Bence)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top