nlc.hu
Ünnepi menü

A bejgli mágikus ereje

A rontástól is megvéd a házi bejgli, sőt a szerencsét is magunkhoz vonzhatjuk vele

Mágikus ereje van a házi készítésű, karácsonyi bejglinek.

A karácsony közeledtével egyre inkább hangolódunk az ünnepekre. Frabato mestermágus elárulta, milyen különleges erővel rendelkeznek a házi készítésű bejglik.

bejgli

Nem mindegy, hogy diósat vagy mákosat eszel karácsonykor – Fotó: illusztráció, iStock

A dió a rontás ellen van. Aki eszik belőle családi körben, azt elkerüli a rontás és a negatív energiák a következő évben. Ha mákosat eszel, akkor az anyagi dolgokat vonzod befele, és akkor a következő évben sikeres leszel” – magyarázta a Mokkában Frabato.

 

Megvehetünk mindenféle bejglit a boltban, de ha közösen csináljuk, akkor fel lehet tölteni a szeretet energiájával ezeket a süteményeket. A diósnál az a fontos, hogy ha a diót te csinálod, azaz saját magad őrlöd, ne legyen benne a héja. Mert ha ráharapsz, akkor rontás van benne, azaz valaki ellenséges energiát küld feléd. Ha nem harapunk rá, akkor óvva leszünk a következő évben” – hívta fel a figyelmet a mestermágus.

Elmondása szerint nagyon fontos, hogy spirálba tekerjük a bejglit, mert minél több a spirál, annál több végtelen energiát jelent. “Mivel a mákos bejgli is spirálban van, spirálisan jön a következő évben az univerzális energia, és ahány mákszem van benne, annyiszor hatványozódik az anyagi sikerünk” – árulta el Frabato, aki arról is mesélt, hogy a szegfűszegnek is komoly jelentősége van. “Ha elszórjuk az asztalon, akkor egy védelmi kört hozunk létre. Amit azon belül csinálunk, onnantól kezd megóv minket a negatív energiáktól. Olyan mintha valaki rossz gondolatot vinne, a szegfűszeg odavonzza és nem felénk jön” – magyarázta a mestermágus, hozzátéve: ha viszont attól tartunk, hogy elveszítjük a szerelmünket egy harmadik fél miatt, akkor szúrjunk minél több szegfűszeget a narancshéjba, majd gyújtsuk meg a narancs belsejébe helyezett mécset, és ebben az esetben a szegfűszeg megvédi, óvja a párkapcsolatunkat.

Hangolódj a karácsonyra az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top