nlc.hu
Sztárok

Ezzel foglalkozik most Dósa Matyi

Emlékszel még a Barátok közt Tónijára? Ezzel foglalkozik most Dósa Matyi

A színész nem tagadja, hogy volt olyan időszak az életében, amikor túlhajszolta magát. A stressz csökkentése végett pszichológushoz fordult, aki megismertette vele a meditációt, amelyet a mai napig gyakorol.

Előadásról előadásra siet Dósa Mátyás, aki sokaknak a Barátok közt Tónijaként vált ismertté. A fiatal tehetség közel öt évig szerepelt a sorozatban, amelynek örül, hogy részese lehetett, ám szíve mindvégig a színház felé húzta.

Dósa Matyi

Fotó: Ványi Ákos / Central Médiacsoport / Central

„Gyerekkorom óta néptáncoltam, szerettem énekelni is, így amikor az egyik színház énekelni és táncolni tudó fiatalokat keresett, jelentkeztem. Aztán jött az Operett, a József Attila Színház, majd a Madách és azóta sincs megállás” – mondta örömtelien a Sláger FM-en a színész, aki a májust is egy premierrel zárta és a nyara is sűrűnek ígérkezik, ám igyekszik nem túlvállalni magát.

„Volt olyan időszak az életemben, amikor annyira nagy volt a hajtás, annyira egymást érték a dolgok, hogy a lelki- és testi egészségem is kezdte megérezni. Nem csinálok belőle titkot, hogy azon a ponton pszichológus segítségét is kértem, kibeszéltem magamból a rám nehezedő nyomást és neki köszönhetően megismerkedtem a meditációval is – árulta el a színész, aki a mai napig meditál. – Mindenkinek szüksége van egy kapaszkodóra, amellyel fenntarthatja az egyensúlyt. Nekem ez a meditáció lett, amelyet kétfajta formában is gyakorlok. Az egyiket a pszichológusom végzi, irányított formában, de én magam is meditálok minden nap. Számomra ez nagyon fontos, megnyugtat és úgy ad kapcsolódást a világgal, hogy a lelkem feltölti közben. Persze ehhez kell egyfajta nyitottság is, számomra ez működik, nekem ez adja az egyensúlyt a mindennapokban” – tette hozzá Dósa Mátyás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top