nlc.hu
Sztárok

Előkerült Dósa Matyi

14 évvel a Barátok közt-szerepe után újra képernyőn Dósa Mátyás – emlékszel még rá?

Dósa Mátyás az utóbbi időben színházban játszik, de civil munkát is vállal.

Hamarosan véget ér a Barátok közt: az utóbbi időben több egykori és jelenlegi szereplő is megfordult az RTL Klub Reggeliben. A minap éppen Dósa Mátyás, aki a sorozat első Tónija volt, 18 évvel ezelőtt debütált és 14 éve szállt ki. A színész többek között arról is beszélt, hogy mit csinál a sorozat óta, valamint hogy miként viselte a pandémia időszakát.

Mint kiderült, folyamatosan játszik színpadon, az utóbbi években Szolnokon játszik. Elmondta, nagyon sokat köszönhet a sorozatnak, de a forgatások miatt háttérbe szorult az iskola és a színpadi szerepei is, ezért komoly döntést hozott és otthagyta a produkciót. Mesélt a szerepeiről, és azt is elárulta, hogy mit csinált a pandémia alatt.

„Nem tudok megmaradni egy helyben, valamit csinálnom kell, és mivel volt egy csomó szabadidőm, elmentem egy barátom cégéhez kertészkedni. Én is azt képzeltem, hogy növényeket fogok ültetgetni meg sövényt fogok vágni, de azért ez nem így volt. Fát pakoltam egy platós autóra, az vicces volt, hogy a Thuróczy Szabiék kertjében pakoltam, és ő reggel jött ki, hogy te mit csinálsz itt, hát, mondom, pakolom a fádat. Mikor hat órakor megjelent a mikrobusz a ház előtt, kicsit kókadt voltam, de elmentem ásni. Nyolc órában ástam két héten keresztül, de élveztem” – emlékezett vissza.

dósa matyi

Dósa Mátyás (Fotó: Smag / RTL)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top