nlc.hu
Sztárok

Berki Krisztián ügyvédje Berki anyagi helyzetéről

Berki Krisztián ügyvédje tisztázta, milyen anyagi helyzetben volt a celeb

Berki Krisztián volt jogi szakértője, Szilágyi Roland jól ismerte az üzletember magánéletét és anyagi helyzetét is.

Szilágyi Roland az RTL-nek árulta el, hogy szerinte Berki Krisztián életének két része volt: az egyiket a show-ra építette fel, a másikat pedig átlagos körülmények között élte – szúrta ki a Blikk.

Az ügyvéd, aki négy éven keresztül képviselte Berki Krisztiánt, elmondta, hogy Krisztián már korábban is légzési nehézségekkel küzdött, sőt, vérnyomásproblémák is jelentkeztek nála. Valószínűleg a túlzásba vitt testépítés miatt alakultak ki ezek a komoly betegségek, de az utóbbi években a magánélete is hullámzó volt.

Berki Krisztián

Fotó: TV2

Szilágyi Roland szerint nem teljesen igaz az a hír, hogy Berki Krisztián óriási adósságot hagyott a családra, szerinte az üzletembernek épp ugyanannyi tartozása volt, mint bárki másnak.

“Ezek az elmúlt időszakban már mind rendezve lettek. A média túltolja ezt az adósságspirált, holott Krisztiánnak nem az adósságok voltak a problémái, hanem az, ami az elmúlt egy évben összejött neki” – árulta el Szilágyi Roland.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top