nlc.hu
Sztárok
Rubint Réka újra igent mondott Schobert Norbinak

Rubint Réka újra igent mondott Schobert Norbinak: „Boldog vagyok, hogy ilyen társam van”

Számára az a legfontosabb, hogy példát mutasson a gyerekeinek.

Rubint Réka múlt héten egy posztban jelezte, hogy ismét megkérte a kezét Schobert Norbi és hamarosan újra összeházasodnak, éppen a 20. évfordulójukon. Réka ma reggel a Mokkában beszélt arról, hogy miért működik ilyen jól a kapcsolatuk.

„Norbi nagyon tud működni egy kapcsolatban. Nagyon örülök annak, hogy nagyon leegyszerűsítve, de hogy hallgat rám. Ha úgy érzem, hogy valamin változtatni kéne, például a gyereknevelésben maximálisan meghagyja nekem a döntést, és mindenben segít. Ha el kell dönteni, hogy erre menjünk vagy arra, akkor abszolút jön velem. Ez annyira jó szerintem. Viszont amikor meg ő tanácsol valamit, akkor részemről is van egy elfogadás, egy bizalom, hogy oké, akkor ez a jó irány” – részletezte a fitneszlady.

Rubint Réka

Fotó: TV2

„Aki párkapcsolatban él, az pontosan tudja, hogy az évek száma annyira szépen tükrözi azt, hogy két embernek mennyi munkája van abban, hogy ez így tud működni, ahogy. Most is összeszorul a gyomrom, mert annyira boldog vagyok, hogy ilyen társam van. Hogy amikor dolgokat kellett megoldani, Norbi mindig partner volt abban, hogy összecsiszolódjunk és menjünk előre, mint egy kis patak” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top