nlc.hu
Sztárok

A Schobert házaspár a Roland Garros-döntőn

Rubint Réka és férje a helyszínen szurkol Nadalnak, kiutaztak a Roland Garros-döntőre – frissítve!

A teniszdöntőt játssza ma 15 órától Rafael Nadal, a Schobert házaspár a lelátón drukkol neki.

Egy párizsi utat és a Roland Garros férfi döntőre szóló belépőt kapott születésnapjára a feleségétől Schobert Norbi. A fitneszgurunak ugyanis nagy kedvence Rafael Nadal, ő játssza a mai döntőt a norvég Casper Ruuddal. A Roland Garroson a 14. diadalára hajtó Nadalnak már javában szurkolnak a lelátók Rubint Rékáék.

Rubint Réka

Párizsi úttal és Nadal-döntővel lepte meg férjét Rubint Réka – Fotó: Sajtóklub

A Schobert házaspárnak amúgy kalandos körülmények között sikerült kijutnia Párizsba. Pár napja törölték a budapesti járatot, amivel Párizsba utaztak volna, de ezt nem tudta a fitneszlady, csak aznap – edzés közben – szembesült ezzel a hírrel. Így a lehető leggyorsabban a schwechati reptérre kellett kiérniük, hogy ott elcsípjenek egy másik párizsi járatot. Ez végül összejött. “Ilyen gyorsan még soha nem hagytam el az órám helyszínét … pedig nem így terveztem” – számolt be a történtekről a közösségi oldalán Rubint Réka, aki egy Panama kalappal egészítette ki a sportosan elegáns meccsnéző szettjét.

Mutatjuk:

UPDATE (17:46): 

Rafael Nadal könnyedén legyőzte Casper Ruudot, így 14-edszer nyerte meg a férfi egyes küzdelmeit a francia nyílt teniszbajnokságon.

Olvass még a Schobert házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top