nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup új tetoválása

Shane Tusup új tetoválást csináltatott a szakítás után

Új tetoválása van Shane Tusupnak, a tréner szerint ez is nagyon mély, személyes jelentést rejt magában.
Shane Tusup a Scorpions koncerten

Shane Tusuppal még május közepén szakított a menyasszonya, Szabó Zsófi. A műsorvezető a pletykák szerint azért adta ki az úszóedző útját, mert Tusup egy vita során magából kikelve őrjöngött, és kevésen múlt, hogy nem ment neki Szabó Zsófi édesanyjának.

Bár egy rövid ideig az amerikai tréner megpróbálta visszahódítani Zsófit, hamar túltette magát a szakításon, ugyanis a hétvégén már egy rejtélyes, szőke lánnyal csókolózott.

Most újabb jelét adta annak, hogy éli tovább az életét, ugyanis egy új tetoválást csináltatott, amelyet a közösségi oldalán mutatott meg:

Minden tetoválásom nagyon mély személyes jelentést rejt magában. Régóta vártam, hogy elkészüljön ez a darab, és még jobb lett, mint azt elképzeltem

– írta a képhez Shane Tusup. 

Bár azt nem tudjuk, hogy az edző számára mit jelent pontosan az új tetoválása, a gyémánt a tisztaság, a keménység, a legyőzhetetlenség és a gazdagság szimbóluma, míg a közismert latin szállóige, a „Veni, vidi, vici” azt jelenti: „Jöttem, láttam, győztem.”

(Kiemelt kép: Instagram/Shane Tusup)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top