nlc.hu
Sztárok

Letartóztatták a török rendőrök Peter Srámeket

Letartóztatták a török rendőrök Peter Srámeket

Peter Srámek óriásit hibázott Törökországban.

Peter Srámek arra gondolt, hogy összeköti a kellemest a hasznossal, vagyis a törökországi pihenése alatt leforgatja legújabb, Próbáljuk meg című dalának videoklipjét. Az énekes megpillantotta a 16. században épült Sehzade-mecsetet, amit még I. Szulejmán építtetett fia Mehmed herceg emlékére. Az énekes úgy gondolta, a kegyhely remek háttere lehet a klip néhány jelenetének, de a helyi rendőröknek erről más volt a véleményük – írja a Bors.

Peter Srámek a rendőrségen

Fotó: Birton Szabolcs/solwee

„A pihenés alatt három napot szántunk forgatásra, ami egyébként az utolsó napig zökkenőmentesen zajlott. Vettünk fel snitteket tengerparton, hajón, parkokban és a szállodában is. Az utolsó napon láttuk meg azt a bizonyos mecsetet és jó ötletnek tűnt, hogy pár kockát forgassunk háttérben a csodálatos épülettel. Nos, nem volt az… Hosszú órákat töltöttünk az őrsön, ahol látszott, hogy nem mi vagyunk a rendőrök kedvencei. Végül odalépett hozzánk egy vezető beosztású tiszt, akiről hamar kiderült, hogy felesége révén vannak magyar rokonai és nagyon szereti a kultúránkat és a zenénket is. Meg is mutattam neki pár klipemet és végül inkább tűnt barátinak a beszélgetésünk, mintsem ellenségesnek” – mondta a magyar állampolgárságra gyúró Peter Srámek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top