nlc.hu
Sztárok

Bíró Ica hisz a negatív energiákban

Tobozokkal és gesztenyékkel védekezik a negatív erők ellen Bíró Ica

Alaposan utánajárt a témának.

Bíró Ica a Story magazinnal osztotta meg a másoknak talán furcsának tűnő szokásait. 

bíró ica

Bíró Ica i (Fotó: TV2)

A magazin nyári különszámában írtak a földsugárzásokról, melynek kapcsán a Metal Lady is elmondja: hisz ezekben az energiákban. Kifejtette, hogy Magyarországon már 1950 óta foglalkoznak a sugárzással és azzal, hogyan lehet ellene védekezni, csak sajnos kevés szó esett erről a nyilvánosság előtt. Ő viszont mindennek utánajárt. 

„A régi világban a természetközeli népek tisztában voltak a Föld mélyében rejlő erővel. A káros sugárzást szőrökkel, bőrökkel, tobozzal, gesztenyével védték ki, ezeket terítették le a szobában az ágyuk alá, ahol több időt töltöttek. A tobozt és a gesztenyét én is használom erre a célra. Illetve hiszek a kristályok erejében, amelyek közül vannak olyanok, amelyek magukba szívják a negatív energiákat. Az új otthonomba például beszereztem sungitot. Erről az ásványról azt mondják, hogy pajzs a rossz energiák ellen, tisztítja a teret, és feloldja az energiablokkokat. Három darabom van belőle, egyet a táskámban, a másikat a hálószobában, a harmadikat pedig a konyhában tartom” – mesélte Bíró Ica.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top