nlc.hu
Sztárok

Így érzi most magát Bíró Ica

Bíró Ica: „Sokan csodálkoznak, hogyan éltem túl, hogy elvették az otthonomat és kisemmiztek”

A 65 éves Ica arra is kitért, a mai napig nyitott a szerelemre.

Bíró Ica mögött kemény évek vannak. Az egykori sztármodellt devizahitel miatt kilakoltatták, majd sokáig munkanélküli volt. Azóta viszont talált munkát, és az élete kezd ismét helyrejönni. 

Bíró Ica

Fotó: TV2

A story.hu készített villáminterjút a Metal Ladyvel, amiben a feladott mondatokat kellett befejeznie. Ott kifejtette, szerinte ha kihúzzák a lába alól a talajt, pozitív gondolatokkal kell tovább lépnie. 

„Én pontosan tudom, ez mit jelent. Átéltem, túléltem. Nem is egyszer. Nekem nagy segítségemre volt az a tudás, amit a shaolin papoktól tanultam, valamint az Indiában szerzett ismeretek. Sokan csodálkoznak azon, hogyan éltem túl, hogy elvették az otthonomat, kisemmiztek, és mégsem vagyok látványosan összetörve. Kemény három év van mögöttem mélységekkel és magasságokkal, de azt mondtam magamnak: Ica, ezt neked meg kellett élned – mondta, majd a szerelmi életére is kitért. – A férfiak óriási csalódásokat okoztak. Jelenleg egyedül vagyok. Eddig nem találtam meg az igazit, akivel boldogan tudnék élni. Ha a Jóisten úgy tervezi, hogy küldi, akkor jó lenne, ha már elindítaná felém.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top