nlc.hu
Sztárok

Csobot Adél kiakadt a műsorban

Csobot Adél kiakadt azon, hogy Istenes Bence nincs tisztában a cipőméretével

Vihar a biliben.

Először települt ki az IstenEst podcast, amelyben ezúttal három pár kapott szerepet: a műsor megálmodója, Istenes Bence és Csobot Adél, Cinthya Dictator és Molnár Tamás, valamint A család az család kampány arcai, Pál Marci és Hanol Ádám. Természetesen szó esett a párkapcsolatok alakulásáról, sokakat érintő kérdésekről, a műsor vége felé pedig egy játékot játszottak, ahol a ki, mennyire ismeri a párját kérdéskör volt főszerepben.

Istenes Bence Csobot Adél

Fotó: Olajos Piroska / Central Médiacsoport / Central

Itt került sor az első vitára is, amikor is Istenes Bence nem tudta, hogy hányas lába van menyasszonyának, Csobot Adélnak. Gyakorlatilag körbelőtte a lehetőségeket, ugyanis mondott 38-ast és 36-ost is, azonban az énekesnő lába éppen 37-es. 

„Nem hiszem el! Nem tudod a lábméretemet, ezen most tényleg kiborulok. Amúgy tényleg megnőtt a várandóságom alatt: 36-os lábam volt, 37-es lett” – akadt ki Csobot Adél, mire a vőlegénye csak annyit mondott:

Lehet, hogy keverlek valakivel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top