nlc.hu
Sztárok

Erőss Zsolt özvegye újra férjhez megy

Erőss Zsolt özvegye újra férjhez megy

Sterczer Hilda hamarosan hozzámegy új párjához.

2013 májusában hunyt el Erőss Zsolt, akinek a holtteste azóta sem került elő. Az özvegy Sterczer Hilda nehezen tudott megbirkózni a férje halála körüli médiafelhajtással, így a gyászfolyamat is elhúzódott.

Sterczer Hilda

Fotó: Olajos Piroska / Central Médiacsoport / Central

„Klinikailag azt mondják, egy év a gyász. Az én pszichológusom is azt mondta, hogy ennyi, de simán lehet kettő vagy több is. Nekem ez kettő év volt. Volt egy olyan szakasz, amikor mindezt távolabb kellett helyeznem magamtól. A gyerekek miatt erősnek kellett lenni, aztán volt egy olyan szakasz, amikor meg kellett engednem magamnak a fájdalmat. Ez nehéz dolog, de segített a pszichológus” – mondta a Blikknek a nő, aki most már újra kiegyensúlyozott és mosolygós édesanya. Számára a gyerekei a legfontosabbak, de pár éve megérkezett az életébe az újabb szerelem, párjához pedig hamarosan hozzámegy.

„Nyár végén lesz az esküvőnk a párommal. Gerda lányom pszichológusa figyelmeztetett régen, hogy a gyerekeknél a gyász visszatérhet egy szinten a különböző életszakaszokban. Mivel a párom apaként funkcionál, Gerdánál inkább a két kép ütközése a probléma, adott egy idealizált apakép, és ehhez képest van egy reális apa, akinek például értelemszerűen vannak elvárásai, néha fegyelmez és nevel. Gerda ilyenkor felhorgad, hogy az ideális apa természetesen soha az életben nem csinálna ilyet. A fiam túl kicsi volt akkor, úgyhogy neki nincs előképe, számára a párom az apa” – mondta a Demokrata e heti számában Sterczer Hilda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top