nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián és Zsuzsika közös tetoválása

Zámbó Krisztián elárulta, mi lesz a Zsuzsikával közös tetoválásaikkal a szakítás után

Egymás beceneveit tetováltatta magára korábban Zámbó Krisztián és Zsuzsika, most el kell dönteniük, mi legyen a felirat sorsa azután, hogy szakítottak.
Zámbó Krisztián és volt menyasszonya, Zsuzsi

Zámbó Krisztián a múlt héten jelentette be, hogy már nincsenek együtt szerelmével, Takács Zsuzsival. A pár 11 évig volt együtt, korábban már többször szakítottak, ám ezúttal nem várható, hogy kibékülnek.

A szakítás után is nagyon jóban vannak egymással, Zámbó Krisztián a Blikknek azt mesélte, hogy Zsuzsika átment hozzá segíteni, ruhákat pakoltak, volt párja még ki is takarított nála. Azt viszont Krisztián leszögezte, hogy nem fognak újra összejönni.

Az emlékeken kívül egy közös tetoválás is összeköti őket. Egymás beceneveit varratták magukra: Krisztán karját a Mókus, míg Zsuzsika nyakát a Nyuszi felirat ékesíti.

Nem fogom levetetni vagy átíratni. A karomon lesz mindig, hiszen az életem meghatározó része volt Zsuzsika. Ő sem tervez ilyesmit a saját tetkójával. Még az is lehet, hogy idővel rengeteg állatka lesz rajtam!

– mondta Zámbó Krisztián.

(Kiemelt kép: Nagy Zoltán / Central Médiacsoport)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top