nlc.hu
Sztárok

A Zámbó testvérek az Ázsia Expresszben

Ázsia Expressz: Zámbó Krisztián menyasszonya megszólalt a párja esélyeiről

A szerelmesek már rég voltak távol egymástól ilyen hosszú ideig.

Bár Zámbó Krisztián szerelme nem tart vele az Ázsia Expresszbe, ő is nagyon izgul az utazás miatt. Takács Zsuzska nagyon félti a párját, de közben vele együtt örül is ennek az izgalmas lehetőségnek. Úgy gondolja, hogy Krisztián nagyon jól fog teljesíteni az Ázsia Expresszben, sőt – mint a Borsnak elárulta – kifejezetten esélyesnek tartja. 

Zámbó Krisztián (j) és öccse, Adrián (b) is versenybe száll az Ázsia Expressz 15 millió forintos fődíjáért - Fotó: Sajtószoba

Zámbó Krisztián (j) és öccse, Adrián (b) is versenybe száll az Ázsia Expressz 15 millió forintos fődíjáért – Fotó: Sajtószoba

Azt gondolom, hogy ő nagyon ügyes az ilyen típusú megmérettetésekben, tök jól tájékozódik, (…) és a sportmúltja előnyére lesz. Nem gondolom, hogy lesz olyan feladat, amiben nem fog helyt állni, szerintem nagyon ügyes lesz” – véli a menyasszonya, aki szerint az sem lehet akadály, hogy az énekes fél a kígyóktól.

Egy kicsit szereti előadni magát, mert szereti, ha vele foglalkoznak, de amúgy nagyon bátor. (…) Csak a szája nagy szerintem, mert nem egy félős típus. Illetve Adrián is egy nagyon okos, nagyon tudatos srác, úgyhogy én nagyon bízom benne is” – jelentette ki Zsuzska, aki szerint azonban mindkettőjük nagyon érzékeny. “Lehet, hogy lesz olyan, hogy eltörik a mécses, de szerintem egymást fogják támogatni” – jegyezte meg.

Krisztiánnak amúgy a menyasszonya pakolt be az útra. “Szerintem nagyon fog szidni, mert elképesztően nehéz lesz a bőröndje. Majd kinyitja és szinte egy egész lakás benne lesz. De inkább több legyen, mint kevesebb, hogy kényelmesen érezze magát” – mondta el Zsuzska.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top