nlc.hu
Sztárok

Hamarosan visszatér a színpadra Rúzsa Magdi

Hamarosan visszatér a színpadra Rúzsa Magdi: „Mindenkinek szüksége van a töltődésre”

Az énekesnőnek hiányoznak a fellépések.

Rúzsa Magdi nemrég arról beszélt egy interjúban, hogy bár nagyon sok segítsége van, így is sokszor nehéz egyszerre három pici babával.  Ettől függetlenül az énekesnő nagyon boldog, hogy immár öten vannak, és nem is emlékszik, milyen volt a gyermekei nélkül az élete. 

Rúzsa Magdi

Fotó: Instagram

A Blikknek most arról mesélt, hogy a sok segítség mellett a munkájára is van ideje, ami a feltöltődés szempontjából fontos a számára. Jövő pénteken vissza is tér a színpadra, és a Budapest Parkban elindítja a nyári turnéját. Mint mondta, így tud igazán kiteljesedni, még akkor is, ha mindehhez soha eddig nem látott szervezésre van szüksége.

„Három baba ugyan hatalmas boldogság, de nagyon munkás és mindenkinek szüksége van a töltődésre. Más szülő, amikor ezt érzi, otthagyja a nagymamákra a picit. Én azt az utat választottam, hogy egyszer-egyszer koncertre megyek el, hogy utána még többet tudjak adni a gyerekeimnek. Az emberek nagy része egyébként nincs tisztában azzal, hogy a munkám miről is szól igazán” – mondta az énekesnő.

Rúzsa Magdi februárban adott életet hármas ikreinek, és nem olyan rég megmutatta őket a közösségi médiában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top