nlc.hu
Sztárok

Mindhárom babáját megmutatta Rúzsa Magdi

Cuki fotó: Rúzsa Magdi három gyereke egy képen

Nem lehet könnyű egyszerre fogni őket.

Rúzsa Magdolna februárban adott életet hármas ikreinek. Az énekesnő ritkán örvendezteti meg a közönséget babafotókkal, de előfordult, hogy megmutatta a gyerekek szobáját, vagy úgy láthattunk róluk képet, hogy a babakocsiban voltak, pár hete azonban az egyik baba arcocskája már látható volt egy képen. Most egy olyan fotót töltött fel, melyen egyszerre fogja mind a három gyerekét.

rúzsa magdi

Rúzsa Magdi (Fotó: Instagram)

Jól látszik, nincs könnyű helyzete három ilyen csöppséggel. 

„Háromóránként etetjük a babákat, úgyhogy nem nagyon alszunk… Nyilván mindenki fáradt, a férjem is rengeteget segít, úgyhogy nem egyszerű. De tisztában vagyunk vele, hogy ez egy ilyen időszak, mindenkinek nehéz, nyilván, de ugyanakkor olyan sok szeretetet kapunk, hogy senki sem panaszkodik az erőltetett tempó miatt” – nyilatkozta egy hónapja az anyuka. Az énekesnő egyébként egy hete már túl volt a szülés utáni első fellépésén is, amikor Novák Katalin köztársasági elnök beiktatási díszceremóniáján énekelt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top