nlc.hu
TV-sztárok

Rúzsa Magdi megmutatta kisbabáját.

Először láthatjuk Rúzsa Magdi tündéri kisbabájának arcát

Újra megmutatta egyik kisbabáját az énekesnő.

Rúzsa Magdi februárban adott életet hármas ikreinek. Az énekesnő rendkívül óvja a magánéletét a nyilvánosság elől. Gyermekeiről eddig csak babakocsiban láthattunk fotót, amikor sétálni ment velük. 

rúzsa magdi

Rúzsa Magdi (Fotó: Instagram)

Az elmúlt két hónapban egyetlenegyszer láthattunk közelebbi képet a kicsikről, amikor Magdi a szobájukat mutatta meg követőinek, és az egyiken képen egy cuki lábacska is látható. A mindennapi nehézségeiről is ritkán nyilatkozik a friss anyuka, ám azt elárulta, hogy nem könnyű az élet három pár hónapos babával. 

„Pihenni persze most még nincs idő, háromóránként etetjük a babákat, úgyhogy nem nagyon alszunk… Nyilván mindenki fáradt, a férjem is rengeteget segít, úgyhogy nem egyszerű. De tisztában vagyunk vele, hogy ez egy ilyen időszak, mindenkinek nehéz, nyilván, de ugyanakkor olyan sok szeretetet kapunk, hogy senki sem panaszkodik az erőltetett tempó miatt” – nyilatkozta a Borsnak. 

Pár nappal ezelőtt azonban megjelent az énekesnő legújabb száma, a Papírsárkány, legújabb fotója mellé pedig ebből idézett. A képen egy cuki kéz és az egyik alvó csöppség látható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top