nlc.hu
TV-sztárok

Rúzsa Magdi a hármas ikrekkel járó teendőkről

Rúzsa Magdi: „Háromóránként etetjük a babákat, úgyhogy nem nagyon alszunk”

Az egész család segít Rúzsa Magdinak, hogy minden gördülékenyen menjen otthon a három kisbabával.

Február elsején születtek meg Rúzsa Magdi hármas ikrei, akik a Lujza, Keve és Zalán nevet kapták. A szülés után még egy jó ideig a kórházban kellett maradniuk, de február 23-án végre hazatérhettek a babákkal.

Rúzsa Magdi a Borsnak mesélt arról, hogy a három csöppség nagy kihívást jelent az egész családnak, nincs egy szabad percük sem, de tudják, hogy ez egy ilyen időszak.

Nyilván három babához kell segítség, hiszen nincs annyi kezem. Folyamatosan figyelni kell, így valaki mindig itt van mellettem. Hála istennek nagy a család, mindenki segít

– mondta Rúzsa Magdi, akinek az unokahúga állandó jelleggel az énekesnővel van.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdiék nem sokat alszanak a hármas ikrek mellett, de tudják, ez egy ilyen időszak (Fotó: Instagram/Rúzsa Magdi)

Sikerült otthon is átültetni a kórházban megtanult napi rutint, de egyik napról a másikra lettek nagycsaládosok, és nem egyszerű megoldani, hogy minden gördülékenyen menjen.

Pihenni persze most még nincs idő, háromóránként etetjük a babákat, úgyhogy nem nagyon alszunk… Nyilván mindenki fáradt, a férjem is rengeteget segít, úgyhogy nem egyszerű. De tisztában vagyunk vele, hogy ez egy ilyen időszak, mindenkinek nehéz, nyilván, de ugyanakkor olyan sok szeretetet kapunk, hogy senki sem panaszkodik az erőltetett tempó miatt

– fűzte hozz az énekesnő, aki mindenben számíthat a családjára, a legnagyobb támasza pedig a férje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top