nlc.hu
Sztárok

Szakadó esőben motorozott Delhusa Gjon

„Ha törik, ha szakad, megyünk” – motoron hagyta el az országot Delhusa Gjon

Régóta várta már ezt a lehetőséget.

Delhusa Gjon kiszakadt egy kicsit a mindennapokból és motoros túrára indult pár barátjával.

Az énekes és családja nagyon nehéz időszakon van túl, ugyanis egy éve, hogy menye, Nóri egy betegség következtében elhunyt, és anya nélkül maradt Gjon három hónapos unokája. Akkor az egész család összefogott, hogy Zoé semmiben ne szenvedjen hiányt. Most viszont kivett egy kis pihenőt az énekes, és motorral utazott Szlovéniába.

Delhusa Gjon

Delhusa Gjon (Fotó: Facebook)

„Három éve nem volt Harley-Davidson-találkozó, és mi – a többi motoroshoz hasonlóan – annyira vártuk már ezt az utat, hogy megbeszéltük, ha törik, ha szakad, megyünk. Hát tört és szakadt… Hatórás utat tettünk meg, a végére bokáig állt a víz a csizmánkban, de még a nadrágunkból is csavarni lehetett. A helyszínen béreltünk egy házat, amikor odaértünk, azonnal lestoppoltam a fürdőt és belevetettem magam egy kád vízbe” – mesélte a Blikknek Gjon, aki azt is elmondta, harminc éve motorozik már, így kedvese, Fanni nem félti őt, de természetesen egy kis ajándékkal őt is meglepte, amikor visszatért a kirándulásról.

„Az esőt leszámítva semmi gondunk nem volt az 1500 kilométer alatt, az utazás másnapján már remek időnk volt. Az olasz határ mellett voltunk, így oda is átruccantunk, megnéztük Trieszt kikötőjét és látványosságait. Mind az öten, akik mentünk, családapák vagyunk, így mi voltunk a faterok motoron, csak épp mi nem balf.szkodtunk annyit, mint a filmben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top