nlc.hu
Sztárok

Sztárpárok, akik a horoszkóp szerint nem illenek össze

5 sztárpár, akik a csillagjegyeik szerint nem illenek össze

A most következő öt világsztár páros tagjai a csillagjegyeik szerint a legkevésbé sem passzolnak egymáshoz. Ők azonban megcáfolják az asztrológiai elemzéseket.

Joe Jonas és Sophie Turner

A Halak és az Oroszlán elméletileg összeférhetetlen csillagjegyek. A Halak meghatározó személyiségjegye az érzékenység, míg az Oroszláné az önközpontúság. Kettejük viszonyában a legnagyobb problémát a féltékenység jelentheti: míg a Halak ragaszkodik egy személyhez, féltékeny lehet az Oroszlán nyitottságára és arra, hogy gyakorlatilag a fél világgal flörtöl. A csillagok állása szerinti összeférhetetlenségre azonban rácáfol az Oroszlán jegyű Joe Jonas és a Halak jegyben született Sophie Turner kapcsolata: a sztárpár 2016 óta van együtt, 2019-ben kötöttek házasságot, jelenleg pedig a második gyermeküket várják.  

Joe Jonas és Sophie Turner

Joe Jonas és Sophie Turner (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Justin Bieber és Hailey Bieber

Justin Bieber és Hailey Bieber több mint 10 éve ismerik egymást és idén már a negyedik házassági évfordulójukat ünnepelhetik. Míg Justin a Halak, addig Hailey a Nyilas jegyében született, ami az asztrológia szerint nem épp ideális párosítás. A Halak nagyságrendekkel ragaszkodóbb, mint a szabadságszerető Nyilas. Mindketten ismertek a kiszámíthatatlanságukról is, emiatt a köztük lévő kapcsolat ingatag lehet. A nyílt kommunikáció és a romantika ugyanakkor segíthet összetartani azt.

Justin Bieber és Hailey Bieber (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Justin Bieber és Hailey Bieber (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Ben Affleck és Jennifer Lopez

Közel két évtizeddel azután, hogy felbontották első eljegyzésüket, Jennifer Lopez és Ben Affleck újra összejöttek. A két sztár egyaránt az Oroszlán jegyében született, ami egyrészt mély köteléket jelent, másrészt azonban a jegy szülöttei rendkívül büszke természetűek és igénylik a reflektorfényt, ez pedig komoly feszültségeket szülhet közöttük. A közös napjegy azt is jelenti, hogy hasonló értékrenddel rendelkeznek, azt azonban csak az idő fogja eldönteni, hogy ezúttal megfér-e a két dudás egy csárdában.

Ben Affleck és Jennifer Lopez

Ben Affleck és Jennifer Lopez (Fotó: Steve Granitz/FilmMagic)

Jay-Z és Beyoncé

Ha csupán a csillagjegyeiket nézzük, bizony a zeneipar ikonikus párosa, a Nyilas Jay-Z és a Szűz Beyoncé sem illik össze. Míg a Szüzet türelem és gyakorlatiasság jellemzi az élet minden területén, addig a Nyilas kalandvágyó és egyfolytában igényli az új impulzusokat. A két jegy kapcsolatában a fő nehézséget az jelentheti, hogy a Szűznek állandóságra és folyamatos megerősítésekre van szüksége, míg a Nyilas nehezen fejezi ki az érzelmeit, és képtelen egy helyben maradni. Az énekesnő és a rapper több mint két évtizede tartó kapcsolata azonban mindezek ellenére is működőképesnek tűnik.

Jay-Z és Beyoncé

Jay-Z és Beyoncé (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/WireImage)

Will Smith és Jada Pinkett Smith

A Mérleg jegyű Will Smith és a Szűz jegyű Jada Pinkett Smith több mint 25 éve házasok, ezzel övék az egyik legrégebb óta tartó sztárházasság,  pedig a két csillagjegy az asztrológia szerint igencsak eltérő nyelvet beszél. A Szűz perfekcionista  és legszívesebben magában tartja a gondjait, a Mérleg ezzel szemben a nyitottságról és kiváló problémamegoldó képességéről híres. A Mérlegek ráadásul nyíltan romantikusak, míg a Szüzek jóval diszkrétebben mutatják ki az érzelmeiket.  

Will Smith és Jada Pinkett Smith

Will Smith és Jada Pinkett Smith (Fotó: Mike Coppola/Getty Images)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top